Bilen hämtad o lyan klar!

Ja äntligen så står min fina XC70 på uppfarten!! =)
 
De har haft den inne en vecka extra för de behövde byta en massa delar som inte riktigt var bra på besiktningen...Men bra för mig så slipper jag oroa mig.. =P
 
Ridningen har blivit lite dåligt med på min egen häst...har man lovat att hjälpa andra o träna deras hästar så är det bara att prioritera! Men harry blir bara tossigare med tiden...Gah! Han får inget kraftfoder så borde hålla sig på mattan...Men icke...Blir nog kandaret på nån omgång här o få igenom saker o ting...plötsligt så lyssnar vi myyyycket bättre.. ;)
 
Tränar lite byten nu för tiden, och har förstår hjälpen direkt, men studsar gärna innan, eller byter efter bak, eller tar nåt sketet litet halvt tådipp med ena bak i bytet....Fattar nada...
Får träna ordentligt på mina fel så han inte befäster bytena fel....Daniel är ju här v44 igen, inte så länge kvar iaf.
Hade sådan otur att BÅDE danel o emelie träningen blev inställda!!! Stor suck............................................
 
Lägenheten är helt klar så nu är det att börja bära saker....jisses...när ska mina projekt ta slut???
Men det ska bli SÅ mkt roligare att få så stort!
 
I onsdags var jag o fotade åt Örebro läns ridsportförbunds hemsida på Jens fredrikssons clinic. Det var skoj! Ska fota på nästa grej de ska ha med. Blev tipsad att jobba som fotograf åt Equipe, ska kolla upp det!!! =)
 
Nu ska jag sova, jobbar dag imorn sen tjejkväll med tjejen vars lägenhet jag ska ta över, bodde i förut.
 
Trevlig helg!!
 

världens snabbaste inlägg....

Skippade ridningen idag...fixa o målade första lagret i lägenheten....se kvällsfodring...
Nu gå o sooooovaaaaaa.... upp 5 o iväg o jobba....SEN hämta bilen! Äntligen.... o så säkert måla ett sista lager där inne.....Jisses...man vet att man lever....

Time flyes...

Ja, helgen är redan över...jisses, superfort har det gått!! Det blev inget bilbyte i fredags då vissa saker ej var klart med bilen...så blir förhoppningsvis imorn, senast tisdag. Det ska bli riktigt roligt! Provkörde o kikade på den förra veckan, och den är riktigt fin!

Lägenheten hann jag aldrig börja måla..men slipa, skära gamla tapetrester, spackla och maskera hela vardagsrummet är klart nu. Men jisses vilken tid det tog! Men nu är det bara själva målningen kvar!!
Det går ju hyfsat fort bara man sätter igång med det.
 
Var på Strömpis igår med och lyssnade på Oscar Bly och Whispering band....Åh vad bra det var!
Kändes som en riktig tribute till pappa med, hade önskat såååååååå att han skulle fått uppleva en så bra kväll...
 
Ikväll var jag tvungen att hinna rida, så blev ett lagom avancerat pass i ridhuset, hade en jättepositiv och glad häst så det kändes super från början. tränade några byten med och alla satt som de skulle! Gjorde bara några få, men alla var rena. Kom ur en diagonal galoppsluta, ställde om, red som förvänd o sen böt. De gånger han ville spexa o byta före mig, typ studsa lite överallt i rudhuset, de blev inge bra...ben överallt...haha..han är för tossig när han sätter den sidan till...Harry skrutten..... =)
 
 
 
 
 
 
Många meter maskeringstejp blev det! Och många timmars pillergöra...Men nu är det bara o måla! =)
 
Nu är det sovadax o jobb imorn bitti igen....Det tar aldrig slut.. ;)

OJOJ...

tiden fullkomligt rinner iväg!!! Lägenheten ska sättas panel i imorn i köket och hallen =) Sen måla gästrummet vitt o fint, o så får jag en massa färg o kladda med i det gigantiska vardagsrummet!!
Tyvärr blev träningen inställd denna helg, vet ej varför...så ska passa på o gå loss med rollern då! Får rätt bra med målarhjälp så det kanske blir gjort på denna helg om jag får önska =P
 
På lördag är det strömpis som gäller med mat o ljuv musik ifrån Oscar Bly som ska köra ett Frank Sinatra tema denna kväll med storband o allt! Ska bli superskoj!!! Känns som jag går i pappas fotspår där.. =)
Han sitter säkert med o lyssnar på ett hörn.. ;)
 
Varierad ridning på varierat pigg, eller galet pigg häst....Jisses...Ibland undrar jag vart handbromsen är på en sån?? Men trevligt med en så fin häst iaf =)
Vi var o lasrade i tisdags och jag förväntade mig både det ena o andra iomed allt som varit nu, men inte en spänning så långt ögat kunde nå! Inga ansträngda bakknän, inga späna ryggmuskler eller muskelfästen, nej, kort o gott superfin!!!! Och vi hade ändå kört ett rejält träningspass dagen innan.....
Men ingen blir gladare än jag för det!
 
Missade att anmäla mig i tid till en tävling här i november, så nu är jag 6e reserv på en MsvC2....Ja, 30 starter är det..o en bit kvar...så hoppas vi kommer med, nu när vi börjar hitta tillbaka till vårat spår igen!
 
Jag ska iväg nästa vecka o träna för Emelie Nyreröd igen, det var ett tag sen nu, men svårt med sjuk häst o dumt schema....Men nu tog jag en semdag för o träna, hade inte daniel blivit inställd så hade jag inte gjort det, men känner att jag måste få en liten check nu när vi både bytt sadel(hästen är som ny) och blivit friska båda två!
 
Hade en lektion ikväll som gick kalasbra! Känns roligt med så bra framsteg för varje gång vi ses! Känns som man lyckas bra då att nå fram till både ryttare och häst!
 
Dax o sova nu, har utsläpp imorn så då blir det morgonpass, sen jobba, sen tillbaka o rida en kompis häst som ska trimmas till lite inför kommande tävling =)
 
Natti!!

Nu händer det grejer...

Idag huxflux blev det bestämt att jag ska byta lägenhet till den trean som finns "på andra sidan väggen" i detta hus. Finns flera anledningar till varför....men de kom rätt plötsligt...Men det är bra med lite snabba impulser emellanåt =) Då ser jag grabbarnas hage från vardagsrumsfönstret! =)
Stort kök återigen, o sen ett jättestort vardagsrum som jag även kan ha matbord i o så ett mindre som kan få bli ett kontor typ...gästrum funkar med =)
 
Nu ikväll tog jag finsadeln o trimmade lite på gärdena, öppnor i både trav o galopp tränades, o UJ vad fin han blev! Ska bli super o se vad Daniel säger på nästa träning!
 
O nånting har verkligen släppt, han går nästan BÄTTRE på tränset än kandaret i skrivande stund.....what????
Inte likt harry.. =P
 
Näe nu ska jag krascha....SOv 3 timmar efter att grannen jagade en mus i 2 timmar inatt som hade sprungit i hans sovrum... ;) Härliga krabater....
 
Imorn utsläpp o sen kika igen på nya lyan! =) =) Ska spana lite på en uppiffning...min specialité.. =D

RSS 2.0