snart är året slut...

o jag som alltid är uppe för sent måste gå o sova snart....för ovanlighetens skull.... =)
 
Julafton var bland det mysigaste jag haft, hemma hos mig, igen, denna gång med mina närmaste utanför "blodsbandet"...Jobbade på dagen så det blev att bara ta en dusch o varva ner o när stallet var klart, fick hjälp där...så var det massa god mat o lite glögg o mys...o några paket blev det....Har varit väääldigt kär i en plastrong från Equestrian stockholm, som Emelie, min tränare, är sponsrad av, har...provade den i Sthlm och OJ vad snygg den var!!!! Någon snappade visst upp det, o när det paketet kröp fram under granen blev jag verkligen som 10 år igen...Materiell lycka kan faktiskt uppnås ibland...det här var en sån gång...
Paket med stort P nr 2 var ett skärp med blinb som passar harrys kandar utmärkt (svart/grå/vit)!!
Så nu ska vi bara sätta bytena till sommaren..(vilket tydligen inte var några som helst bekymmer idag?!?!?!)
 
 
Blev en hel drös med annat också, en JH kappa från Hööks var ju heeeelt underbart att få, supernice att rida i!!
 
Jacka Savona JH Collection
 
Veckans kalla väder har gjort harry till en skogshäst med skritt o lite trav....var nog ganska bestämt överskottsenergi som gjorde honom till de knasiga monstret idag....
for på tvären i ridhuset som en såndär galen katt som kommer med skjuten rygg....trodde jag skulle äta spån många gånger idag..... =P Men så satt bytena riktigt bra idag! Har börjat träna om dom mot vad jag är van vid...lite krångligt både för honom o mig....Men har tragglat det ordentligt på träning så när andan faller på så prövar jag..o idag så började han byta själv, som vanligt knäppgök....men så koncentrerade jag mig o skärpte till honom o verkligen böt på dom nya hjälperna vi tränat, o yes!, där satt tom bytena i 2or!!!! Holy macaroni!! o rent blev det! Ja, nog ska jag fixa nåt o montera telefonen på när jag rider...För jag måste bara få det på film...Vilket tryck det var idag! Så härlig känsla när hela hästen verkligen driver bakifrån in i handen, riktigt fina ökningar! Året blir nu o satsa på styrka o bytena, diagonalslutorna börjar också bli okej, tappar inte alltförmkt fart längre utan orkar ha bättre tryck o inte dyka utan ha stödet kvar långt fram...så roligt när de små bitarna kommer på plats....sakta men säkert.... =)
 Vi har det så mysigt där vi bor, harry o jag! Detta var igår morse...solen värmde gott då!
Bra för själen...väntar bara på sommaren då man kan bada här igen!! =D
 
Nyårsafton blir utgång(!) var inte igår direkt....Har köpt finfint bling, vad annars, till min svarta långklänning...ska köra min tävlingsdougnut i håret, med pärlor o fint...kommer bli awesome!!
 
God natt på er!!

Vilken helg...

Nu sitter jag här o myser med CSI på femman....sent en söndagkväll efter en MER än trevlig em/kväll med några ur familjen som var här o vi åt en massa gott! Hampus, min brorsson ville såååå gärna träffa harry, vilket var en självklarhet då han "bor" i grannkåken ;)
Lille stallkissen simba ville självklart vara med, o oj vad lätt han smälte allas hjärtan!....
 
Lillfjösen som ville sova inne hos Harry.. =) 
 
 
O inatt kl 2 blev jag klar med granen...som var väääldigt billig då....Ramlade gång på gång...foten är inte den bästa...så snurrade fast den med lite ståltråd i toppen till en liten krok som suttit i taket sedan jag flyttade in, så den inte välter, igen...har stickmärken över hela armarna då jag kastade mig in på den för den ite skulle välta med alla ljus o dekoration.. ;) Ajaj....satan vad ont de gör! Men nu lyser den så fint med 240 led lampor i!!
 
 
Hela ligan var uppe o hälsade på de 4-fotade djuren =)
 
 
Findukning med lite pysselgjorda namnbrickor o bordsplacering =)
 
'
I fredags på dan så var jag o harry på gransafari o letade ut någon passande som vi skulle hugga till em, gud så mysigt med en så riktig jul med egenhuggen gran! =) Självklart är det på skogsägarens mark och godkännande, de säljer ju själv granar vintertid o gräs sommartid..
 
Så nu ska jag avrunda kvällen....utsläpp o jobb från 10:30 imorn..blir en tidig morgon med stall först o ridning på kvällen =) Ha det gött!!

Pinsamt...

Ja...ingen ursäkt men tidsbrist är den jag håller mig till.....
Ja, bott in mig har jag gjort rejält....Ridningen går framåt hela tiden...
Bilen, ja den är en historia som heter duga...På lördag ska jag hämta hem den för 3e gången...O hoppas det förblir så!! Suck, bilar ska bara funka.....Tur allt går på garantin vid köpet!
Träningarna rullar på...Blir hela vårterminen igen för min kära skånetränare! O glad är jag för det!!!
Har Emelie Nyreröd lite lagom ofta däremellan också, om det blir som jag hoppas!!
Har ridit 2 dagars kurs för henne nu och gett oss på bytena, det går sådär i ena varvet....orkar inte igenom utan för nåt litet mellantramp med fram så han inte behöver ta i till 100% då det är jobbigt att gå i den samlade galoppen o kunna byta rent ur den...Men det kommer! Galoppen har aldrig varit finare, o de sa hon själv =)  Mkt, eller snarare ALLThar blivit så mkt bättre sen i höstas då vi sågs senast.
 
Nu är det julstress då jag får folk över på söndag o fira jul del 1....sen ska vi fira jul del 2 här på själva julafton efter att jag jobbat på dan..
Imorn är tanken att granen ska huggas (!) O handla inför söndagens träff...Ja, nu måste jag gå o sova så jag hinner med allt...Trött o extremt förkyld....o jul snart..ingen lyckad kombo.... =(
 
Men slänger in lite bilder som sammanfattar den senaste tiden =)
 
Instagrambild från gårdagens träning...
 
 
 
 
 
Sthlm Int horse show, Patrik kittel såklart ;)
Årets sista tävling MsvC
 
O så kom min nya hårfärg fram som pricken över i:et =)

RSS 2.0