Julafton x 2!

Harry gillar hellre att äta av kvällshöet som står UTANFÖ boxen än de som är inlagt...Knäppo....
 
 
Nya kandaret som jag prövade som träns idag bara då vi gick en vända i ridhuset.....
Jag är så nöjd att jag nästan spricker!! Han var så sjukt snygg i det o det blingade så fint om de 3 vackra raderna med stenar som är på pannbandet! (svart, vanliga o pärlemo)
 
Och så har vi fått oss en sammarbetspartner harry o jag! Stall Ohlén har vi nu ett samarbete med så därifrån kommer ni se flera saker i framtiden! Testar, klämmer o känner....
Detta supertäcke kommer därifrån och det är jättebra i passform och storlek! Hals går även att sätta dit. Många bra uttänkta detaljer! Det finns med lättare fodring, 150 gr som detta, och även tjockare!
Källqvist Protector heter det.
 
 
 
 

Nya lyan...Blandade bilder!

Så här var det från början..
Köket+ lilla sovrummet/tvrummet
Köket utblåst och garderoben som stod i vänstra hörnet, där ny kyl/frys ska stå. Vitmålat med. =)
Haha..bombnerslag! Ny spishäll till vänster..o diskbänk o sånt rakt fram.
O här står jag i harrys hage o kikar på "mitt" hus, det vänstra av dom. Stora huset är i mitten och Anna som äger allt fint bor i den högra flyglen.
 
Lilla rummet som här är spacklat, antar jag, kikade där idag och då var det jättefint grått och vitt!! O så har de stora parkettgolvet tagits fram under!!! LOVE!!!
 
Från köket mot garderoben under trappan, WC till vänster(den mörka dörren som tidigare satt bakom en vägg där!!) O stora duschrummet nästa dörr till vänster. Här har de som synes sats bröstpanel i hallen, det är ju  SÅÅ vackert!! Idag när jag kikade hade dom målat vitt på det gula! =)
Entrén som är ut till höger kommer få en glasdörr, det är skönt för då blir det ljust och fint!!
Toans golv var sådär, så det var rivet o står med byggfläkt nu...
 
Ja jag är sååå taggad på att få flytta dit!!! Gud så kul det kommer bli!!

äntligen!

Nu har jag hittat joanna på Extreme horse makeover som ska hjälpa mig knåpa ihop ett kandar till harry, som JAG vill ha det!
http://www.xtremehorsemakeover.com/bilder/trans/xtreme22.jpg
Det ska vara rundsytt, nosgrimma med vit fodring, dock INTE lack på. Pannbandet ska vara fina swarowskistenar. Detta liknar det jag vill ha...men jag vet mer om ett par veckor hur det kommer att se ut när hon knåpat ihop nåt bra med harrys mått med! Har kikat på OS kandaret München, det är fintfint...men 7120 spänn är rena rånet!!!!!
 
Idag var det trimmning på schemat o han gick riktigt bra! Riktigt nöjd med galopparbetet jag fick fram! =)
Det tar sig!!
 
Lägenheten är en enda röra, men man ser den nya bröstpanelen som de sätter upp, nya innerdörrar, ommålning...o ditten o datten som de just nu gör...
Ska försöka få in ett par bilder framöver....
Nu dax o sova! Upp kl fem....URK!!

RSS 2.0