då så..

Då är sista lokala tävlingen över för i år....har KM kvar den 21 oktober.....
Hade hoppats på ett bättre avslut men harry ville stoja runt i Lan och inte alls lyssna!!! F*n vad sur jag blir på honom...!!!! I Lbn så var det alldeles för tungt och slirigt för att genomföra ett schysst program...då blir han för obalanserad och spänner sig....har med hans taskiga balans och shivering att göra....suck..
Tacka vet jag inomhus säsongen =) Då kan det fn regna hur mkt som helst där ute =)
Alla som känner harry vet vilket slit det varit att lära honom rygga....han kunde ju inte ens backa ur släpet då jag skulle besiktiga honom när jag köpte honom....utan har fått bytt till fronturlastning....
Sist vi tävlade...3 veckor sen?? så var det debuten i La...och då var det våran första ryggning ever i ett program! Det gick....men inte säskilt snyggt....men ack den som ger sig! idag satte vi en 6a på halt och ryggningen!!!!! =D
DET var kul att få visa det! Även förvända galoppen gick bra, lite öppen i formen men 6or rakt igenom på det...7or i det övriga galopparbetet.... =) i La!! Hallå?? Man måste se det positiva delarna som går bättre och bättre....ser man inte det, utan bara det man gör fel...då är det ingen utmaning längre och då bör man klassa upp sig så man får lite annat att träna på ist. Detta är ju vårt första riktiga år som tävlingsekipage...så vi har MKT att träna på =)
Jag är taggad och ska träna som 17 resten av hösten och vintern....iaf om vädret tillåter....tänker inte utsätta mig för träning i -20grader....då har mina lungor rymt till varmare breddgrader.....
Hoppas på en lagom vinter !
 
Finns det några läsare som har några små mål, delmål under resten av året? vintern?
 

Träning idag!

Idag ska jag iväg och rida för Lollo igen, det ska bli kul! Det har varit mkt med lägenhetsvisning och allt runtomkring det senaste 2 veckorna...men när jag haft möjlighet att rida så har jag varit super diciplinerad, och det ger ju resulat!
Så nu ska jag trycka i mig lite frulle och åka ut...sen blir det fix o don inför helgens tävling som vi anordnar på klubben...
O så måste jag tvätta tävlingsschabraket....ja...blir lite o göra....ska bli skönt återigen efter denna helg är över....
Förhoppningsvis så blir det ett bankbesök nästa vecka....Budgivningen har börjat på lägenheten.. =) =)
O så har jag lyckats träffa en tvåbent med..... ;) känns bra nu.....   =)
Lolloträning tidigare i år....

Hemmaplan..

Ja till helgen ska vi till våran hemmabana och tävla...ska försöka mig på en La1 igen....ska bli kul o se hur det går...har tränat lite på olika delar...det funkar bättre...men som sagt, vi behöver mer styrka och det kommer inte på en vecka.. ;) på fredag ska vi först träna...ska bli kul o se hur det går, det var två veckor sedan senast. Men jag har verkligen höjt lägstanivån nu så hoppas det syns! O på lördag ska vi med jobbet till Liseberg!! Var ju åååååår sen jag var där!! Tar hellre kontanter än åkband då jag tyvärr blir sjukt illamående av att åka en massa saker...blir nog en massa gofika, ben & jerry kulglass....och lotteri =) Nu måste jag städa vidare då det är visning utav lägenheten ikväll.....nervöst kan jag lova!!!!!! Återkommer.... Bye!!!

Kiropraktor....

Ja idag så ska Harry få sig en undersökning av Micke, det kan behövas då en fågel viskade ikväll att han galopperat rakt genom staketet ikväll....hm...förstår inte varför han blir så sjukt upprörd över att inte få komma in FÖRST!!!! Så det blir till o fixa hagen ordentligt imorn....Hoppas bara benen mår okej...Vi har tränat rätt hårt senaste tiden och jag känner det tar emot lite nu...tror säkert han har nåt i högersidan...det är den som spökar....så vi får se.....Jag ska själv till micke på fredag...ska bli MKT intressant att se vad han har o säga om min krigsskadade rygg..känns det som iaf... ;)  O så måste vi gratta Hampus, min brorson som fyller år idag!!! Hurra!!!

Jag vann, Tack Stall Ohlén!!!!!!!

Ah!!!!! höll på o ramla ur soffan nyss då jag såg ett meddelande på Facebook om en tävling jag anmälde mig till...som gick ut 31/8....publicerade mig som VINNARE!!!!!!!! AH! sååååå lycklig alltså!!!!!!!!! Fattar ingenting!!! Jag vinner inte ens 25 kr på triss....Men här vinner jag häst/ryttarsaker till ett värde av nästan 2000:-!!!!!!!Heeeelt galet vad glad jag är nu!!! Bästa födelsedagspresenten ever!! ....fyller om 2 dagar så.. ;)
 
Väääldigt trött.....men väääldigt lycklig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Några bilder....


Vilket sus det går när man kom in med honom på prisutdelningen..."wow vilken stoor häst"! hm...ja, jo, jag har inte undgått att notera det.. ;) Intressant att vi lyckas knöckla ihop oss på 40 meters bana.. När jag åkte hem så kom den största jäkla storm jag varit med om i sverige kan jag lova!!! Körde tom ut i gräset då jag inte såg vägbanan i allt SPÖREGN och HAGEL som fullkomligt vräkte ner!!! Smög i 30 typ....och åskoväder!! BLÄ!!! Men harry stod som ett ljus där bak...duktiga kille! Blev inga bilder direkt från Linde utomhus då det regnade...så blev en posering hemma istället... =)



 
 

Rosett!!

Ja, förra helgen debuterade vi ju La:1!! Och det var mkt nervöst då jag aldrig ridit för den domaren, så ja, jag hade fjärilar i magen!.....
Men först red vi Lb:1 och blev placerade som 4:a och fick en fin (men skrynklig) röd rosett =) 65,52% fick vi ihop...red inte alls för fullt då jag ville spara lite på honom då det var Lan jag ville satsa på...så sparade lite energi så vi skulle orka.
Ja där blev slutresultatet, för mig godtjänt, 58.42% då det var 1a gången och jag VET att vi inte alls kan rida det prickfritt....ville testa och se hur det gick bara. Där blev vi 9:a av 15 starter, inte illa pinkat för debuten =) =) Gick ju o rygga tom! För hästen som inte klarade ens att backa på marken eller ur släpet pga sin nervskada han har i ryggen....så han mår ju 1000 ggr bättre nu är när jag köpte honom!!!!
Fick snälla Julianna med mig som hjälp då jag annars skulle åkt ensam...rätt knöligt då det var trångt som satan på parkeringen..så det var skönt att ha någon som kunde hjälpa en med lite skydd o täcken o så...o så filma förstås =) O så tränade vi i fredags igen, han gick kalasbra, och jag fick beröm för min "jävlar anamma" att jag ska lösa sakerna på ryggen...och verkligen komma vidare...Men jag känner ju nu att det GÅR bra, bara jag rider som om jag hade eld i rumpan...Här får vi inget gratis....men men, rider man en så svår häst så blir ju andra plättlätta ju =) Simultanförmåga??? Jajjemen...på hästryggen iaf ;) Näe...nu ska jag sova efter en intensiv men sjukt trevlig helg!!! För Harrys del väntar lite lullull i skogen denna vecka då både han o jag ska till samma kiropraktor...så vi båda lär få ta det easy.....men vad gör det när jag har 100 andra saker att göra? Typ måla klart hemma...kika lite mått o så på nya lägenheten? fylla år....ja...kan göra listan lång...och det fortsätter i ett annat inlägg....så natti natti!!!

RSS 2.0