snart....

är klockan tolv...bara 4 timmar styvt kvar....
Nu blir det middag med goda vänner o lite jordgubbs bubbel =)
 
Kan bara säga att jag kommer satsa 200% nästa år på min träning och tävling!
Daniel o jag har en plan som jag ska försöka följa, o den som lever får se vad det är.. =)
 
Idag blev det en välförtjänt vilodag för skrutten..jag har jobbat o sen stallet med insläpp...
 
sen hem o göra sig lite fin för kvällen =)
 
Har pratat med harrys uppfödare i lettland, och OJ vad bra det går för dom! SÅÅ roligt att höra!
Ett riktigt framgångsrikt stall både gällande avel och tävlingshästar! =)
Kanske ska åka o hälsa på nästa år, det vore roligt!
 
Näe...nu drar jag!
 
GOTT NYTT ÅR ALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Andas ut...

Ja jisses...det har varit ett par äckligt jobbiga par veckor som gott....Orkar inte ens fundera...Men nu börjar saker bli som de ska.. Skrittade lite i ridhuset för första gången på 2 veckor häromdagen..Kändes MKT ovant! Är fortfarande sargad lite här o var..Ömheten börjar lägga sig o balansen börjar komma tillbaks..Har ridit mer ordentliga pass igår o idag, han känns superfin faktiskt! och det är hur underbart som helst att ha ett eget 20*60 ridhus på gården, o dessutom TVÅ stereos i ;) snacka surroundljud om man vill... O i dessa leriga tider så är det inga fel med en spolspilta för leriga tassar =) mmm..o vill man värma sig så är sadelkammaren inga fel, golvvärme som värmer fint om frusna fötter =) Det känns riktigt skönt att både jag o harry kommit in i vardagen nu, har ju legat inspärrad i typ 2 veckor....Han trivs som bara den med en massa nya polare och så har han lagt sig till med en egenhet.. han kan "koka kaffe" sådär bubbla under vattenytan! Han har 2 ggr doppat snoken rakt ner i vattenhinken o typ frustat! What?? Har aldrig varit med om det! ;) galenpannan... Näe, nu måste jag sova..har börjat jobba lite smått så det blir ett pass imorgon =) Gott nytt år på er allihopa!!!

Jo men God Jul då...

Ja...har väl börjat stå på benen o har mer energi nu...varit runt på halva sjukan denna vecka kan jag väl beskriva veckan med som gått...Men dock ingen bilkörningän då synen inte kommit tillbaka som den ska....
Jippi...not!
Harry får en riktig vila nu..dock taskigt att gå från rejält uppåt kurva på träningarna till nästan helt stillastående i en hage...Men, han överlever o jag ska börja rida så fort jag får! det kan jag iaf lova! ;)
 
Ska försöka slå in några julklappar jag beställt...bra med internet o få det hem i brevlådan! =D
 
God fortsättning på er där ute!!

livet tog en paus...

ja..sängliggandes med kraftig hjärnskakning, huvudvärk, yrsel, o illamående som kommer och går..Ja..hände en olycka i söndags som rörde till allt just nu..Ambulans o sjukhus..hm..tur man kände igen folket där, det är ju dom som kommer o tankar hos mig flera gånger i veckan :) dock såg jag ju inte riktigt ut som jag skulle... nu är ALLT stillastående! ! julklappar handlar jag på nätet, de gånger jag kunnat sitta upp vid datorn. Ja, detta blir ett spännande avslut på året.. Jeanna högberg träningen gick iaf bra! hon hade ett liknande sto så hon visste hur harry skulle ridas med sina små bekymmer som kan ställa till lite. hade en galopp jag aldrig haft förut! riiiktigt fin o uppe på bakbenen!!! :) Dock ska det bli kul o träffa daniel för en omgång i januari. näe, nu är det sova som gäller, igen.. sover mer än jag är uppe på dygnet nu.. superkul? not!! på återseende folks!!

Allt är upp o ner...

Men veckans höjdpunkt närmar sig! 15 timmar kvar tills jag ska rida för Jeanna på Wittvångs gård =D =D Ska bli sjukt kul!! Jag är riktigt taggad nu! Packar o fixar inför flytten..o så närmar sig julen..Jisses...snart är det januari...Men vad gör det, ska leta på ett till Amigotäcke att byta med till harry...kanske kan hitta ett på nån rea nånstans på nätet... ;) Harry har varit galet pigg, idag blev det nästan markkänning TRE gånger! Hoppade rakt upp o ner med huvudet mellan benen.....jo tavk, superkul... O TVÅ gånger var vi plötsligt på andra sidan diket!! Trodde vi skulle rida på grusvägen idag! ;) Jisses, har nog aldrig garvat så åt min galna häst som idag! Bådar gott inför morgondagen =) 2 st som skiner som solstrålar =D

Mads & Weine!

http://cdn1.cdnme.se/4190533/7-3/143173_529cd37addf2b322968bf79d.jpg

Weine!

Haha...Harry har hittat sin jämlike i hästvärlden! Weine....Riktigt skön kille alltså! Haha...den bloggen ger många skratt vill jag lova!

http://weine.blogg.se/

Världens skönaste kuse =D

"Jag hade äran att få pryda ett inlägg!! "-Harry...

Förövrigt tråkiga lugna gatan turer....På en sprallig häst....hm...trimma lite imorn tro???

Tvättmaskin o benlindor...

Ja, i nya stallet får vi en tvättmaskin!!!! LÖV IT!  Jag ska just nu gå ner o hämta upp 48 meter benlindor som ligger i tvättmaskinen..o alla är vita.. ;) Blir riktigt skojigt o reda ut den härvan....
Ska tvätta upp allt så det är i sin ordning innan jul...
Igår tog vi ett skönt skrittpass....fast harry ville trava en hel del ändå, pigg som han var! Fattar inte...
2 intensiva träningsdagar o inte död...som jag varit..
Idag red jag lite mjukgörande, o han låg på som tåget! Sjukt stark och helt tossig!!!
Ja, vad säger man, glad häst! =P
Lyckades göra ett par byten från förvänd till rättvänd idag med..utan egentligen en tanke med det...
Känns skönt att bara få leka fram dom såhär....Vi ska ju sätta dom på kommando framöver..
 
Jag är suuuperglad! Ikväll så har jag en klar plan för våren och sommaren med träningar gällande harry och mig själv....Nu kan jag börja planera inför nästa år! Helt underbart!
 
Näe...ätit, o nu tvättstugan...sen sova några få timmar...upp kl 5 o jobba... =/

RSS 2.0