Lön!!!

Ojoj...Det var en trevlig överraskning! Känns bra då jag ska betala av min bil på ett 5 siffrigt belopp denna månad...vilket jag skulle ha skattepengarna till..som inte kommit...hm..får inget svar på telefonen om arför de inte dykt upp heller...Men hoppas på augusti, annars blir det så illa som december..
 
Ja harry o jag har gjort lite nattliga turer då det är så sjukt varmt..Igår red jag vid halv elva..efter jag fick en bra dos energi då det blev svalt o skönt på kvällen...Hade suttit inne hela förbannade dagen och det kröp i kroppen av rastlöshet! Så har skurat ca halva boxen nu..och gått loss på spindelnät här o var (med så mkt nät så borde det ösregna idag för en o annan spindel gick väl åt igår)
Och det luktade tom renare i boxen när jag fått bort en massa damm och sånt skit som fanns lite här o var..
 
Jag har o en stallkamrat har lite lösa planer på att lösa abonemang på en närliggande bana..då våran aldrig blir klar,
jag får fn dåndimpen på segare folk!! Men, det är inte min bana så jag kan inget göra...
Ska in med den berömda blåa lådan, släpet alltså, till Gunnar Carlsson som ska justera bromsarna o besiktiga den så jag kan använda den igen...Men sen ska jag försöka byta den mot ett Ringo Star igen eller ett XR 3000....
 
Oj, nu blev jag erbjuden att hänga med till Naturens hus på lite mat! Det kan man unna sig en fin dag som denna..
O lön med =)
 
See ya!! =D
 

Jo men stolpe ut...

Attans...lite sne över lördagens resultat....Hade inga direkta missar i första...utan var väl hyfsad nöjd...Dock är den domaren inte direkt överförtjust i harrys lååååånga ben, han tycker han är yvig och för stor i sina rörelser och att bakbenen inte är där dom ska...så om jag gör nåt PERFEKT så blev det en sjua.,..Tjoho... =/ Så kom 3 utanför placering i första....och 1,5 poäng ifrån placering i andra klassen, Men! Där hade jag TRE missar, suck...Harry hade gissningslek om vad mina hjälper plötsligt betydde..Vi har ju tränat på just små hjälper och lyhördheten...Men va 17....inte börja ta egna initiativ på banan harry!! Så det blev trav i skritten, och 2 galoppanslag i travprogrammet för jag skulle ta åt honom hans innerbog....Aj, det sved! För sedan hade vi typ 7or rakt igenom, ett par 8or med!! Så vi hade ju fått fetingplacering om jag inte haft missarna!!!! Ah, skit..Men, då vet jag att så mycket andra saker är förbättrat sen sist! Och det är ju kul! Nu ska jag kolla igenom lite bilder ifrån kvällens fotostund med 2 hästar inblandade! =) Hoppas på lite fina kort, tog över 200 bilder så några måste ju bli bra ;)

Lindesberg imorn!

Ja imorn ska vi till linde och tävla...var ett tag sedan jag startade nu...Får se hur det går...känns som om jag inte har en aning....Den som lever får se.. Dagen bjöd på tvättande...o fixande inför imorn...dock märket jag att mina vita byxor låg kvar i stallet..och inte hemma som jag trodde..så de får förbli skitiga imorn ;) Men ikväll blev det en lugn avspänd tur på gärdet...mjukade i lång o låg form inför imorn.. Allt putsat o klart så nu ska jag sova.. Snälla håll tummarna 10:45 och 12:45!! =D

Gärdena....

Ja både igår o dagen ridpass spenderades på ett gärde...Idag åkte dock broddarna fram! Han halkar lätt i gräset när jag tränar avbrott och halter o så..vilket måste göras innan tävling såhär...o det gick hyfsat bra idag..Jag har sjukt svårt att ha honom jämnt på båda tyglarna vid galoppfattningarna, dock så har vi ju tränat som fn på att kunna göra det mesta krusidullerna både höger, vänster och rakställd...Så snacka jag blev paff! ALLA fattningar var superbra! Jätteraka och fina, o inte rumpan hoppandes in varje gång o krokig i halsen....Men det var ingen dans på rosor med en timmes svettigt dressyrpass på gärdet kan jag lova...hoppas på lite mera med på noterna imorn.
Jag har börjat blivit sjukt disiplinerad, tack vare Daniel, gör om gör rätt...och försök gärna veta vad du gör innan du börjar ge signalerna så allt är klart och hästen förstår dig rätt på första försöket.  Prövade även den förvända höger galoppen som han spyr på...o den får bara bättre o bättre! Nu är det inte 14 spår som han går i, kanske lite hö bak in...men han orkar hålla sig mer och mer rak för var gång jag tränar det! =)
 
Igår bjöd dagen på utsläpp o en morgontur på gärdet som sagt...Sen Ånnaboda med fem timmars sol, mat och urtrevligt sällskap! ;) Kvällen fortsatte med att cola o popcorn intogs framför två skräckisar =)
Dock var den första riktigt B....splatterfilm delux...den andra var ju Paranormal Activity 1. Han hade inte sett den o då var jag ju tvungen att köra hem den så han fick känna lite rysningar längst ryggraden.. =P
 
O idag blev det bakside-solning med Maria vid en gruspöl i kilsbergen några timmar...tjoho...rygg=röd=tomat =)
 
Ja vi avslutade med ett mål på MAX o en kaffe innan vi for hem o jag ut till stallet....
Kom hem nyss så nu måste jag sova, ska tvätta schabrak imorn..fn, de går ju åt som 17 i detta svettiga vädet!
O kanske dax o tvätta de vita ridbyxorna med...Har inte alls planerat nåt inför lördagens start... =P
 
Dock tog jag mig i kragen o ringde tävlingsledaren och fick faktiskt tidigarelagd starttid i andra klassen, med 2 timmar!
 Så vid elva...o sen vid ett startar jag!! =) SÅ skönt! Mest för harry som jag gärna vill ska få gå ut så fort vi kommer hem o inte behöva stå i ett släp eller bara promeneras med flera timmar... Går dock klassen så bra att jag är bland "top of the line", så får jag väl åka tillbaka dit på egen hand =)
 
Näe, sova nu!
Over and out.... *zzz*       Hehe..slänger in lite mer bilder.... =)
Jeanna Högberg-Liza Minelli
Malin Hamilton-Fleetwood
Patrik o Scandic i en fin avspänd skritt
Fint byte, men ALLTID lika krokig i sidan
O slutligen Tinne o Anton igen...
 
 
 

Bildbomb Skåne och Falsterbo!

Cecilia Dorsélius
Charlotte Haid Bondegard
Minna Tellde
Tinne
Öppna träningen på torsdagen
Stranden
 

Tiden springer iväg så!!!

Gah! Hinner ju inte med längre....
Ja sedan sist så har då gått på semester sedan en dryg vecka tillbaka...
Förra helgen börjades med att jobba som domarsekreterare både lördag och söndag då vi hade ett meeting som varade heeeela dagarna! Jag skrev på MsvB4 och MsvC2 dag två...Sen lite däremellan lekte jag fotograf för att få in lite bilder på hemsidan!
Helgen gick, sedan var det min tur att få träna för Daniel Forsback igen, så sjukt kul! Vi red måndag och tisdag, med en teorikväll på måndagen, det var så nyttigt att få rida dom två dagarna alltså! Vi har verkligen höjt oss kan jag lova. Han vet verkligen hur man kommer åt dom sakerna som man har svårt med, och inte är det genom att sitta på en volt o bara harva runt....
Mkt skolor blev det..och jag fick mer vatten på kvarnen i det tänk jag redan haft innan...Så det känns som jag verkligen är på rätt spår nu! Han trivs verkligen på kandaret med, min stora grabb =)
 
Sedan var det kalas på tisdagkvällen för Britt-marie, hon som driver stallet....åt lite gott och umgicks...
Körde ifrån blomman hemma, som jag ställde svalt i badrummet...suck...Såhär efter en vecka så åker dom i sopen.. ;)   Dock så köpte jag en present där nere åt henne...
 
Ja på onsdagen så for vi neråt skåne, jag och jessica ....Det har varit grymt kul, så mkt sol och värme som det var så behöver man inte åka utomlands =)
Såg mkt fina hästar då vi hängde en hel del vid framridningen mellan klasserna som vi kikade på, och när vi inte gick runt o letade fynd =)
Jag hittade flertalet bra saker, dock gick pengarna mest till ett par stallbandage som harry fått, samt ett nackskydd till honom, och en polokrage till min nacke...till sist en ny hjälm som var nersatt med 55% och till sist ett par handskar som jag behöver för mina knasiga leder i händerna....Allt från Back on track!
Jag har sovit med min fuskpolokrage flera nätter och OM den funkar! Alltså, det är superbra grejer!
 
Ja på lördag vankas det tävling, inte alls peppad....vi har inget ridhus nu...och utebanan är inte 100% klar än...SUCK...hur fn ska jag kunna träna ordentligt?? Tröttnat på det här nu...
Jaja..det är därför jag liger lågt med tävlandet...vill ju kunna prestera ordentligt om jag åker iväg...
 
Appropå tävling...jag har fotat en hel del i falsterbo, varpå jag pratade med Patrik Kittel och han ville jättegärna ha bilder på hans fry Lyndal när hon tävlade för att lägga in på deras hemsida!! =D
Så i en hel dag har jag nu suttit och redigerat några hundra bilder på både Patrik, Lyndal samt Tinne Wilhelmsson Silvén, som även hon tyckte mina bilder var fina och ville ha flera på henne och vackra Anton!!!!!
 
Haha...känns som jag blivit en proffsfotograf på tävlingarna nu! =D
 
Som pricken över i:et så sa patrik att han ramat in utav bilderna på honom och Toy story sedan SM i strömsholm i år, och den bilden sitter i hans egna casino hemma i tyskland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Man kan inte bli annat är sjuuukt stolt!!!!!
 
Näe, här kommer ett gäng bilder...blandad kompott...Lyndal, Patrik, Tinne och Minna...
Ha en bra dag i solen!!
 
 

RSS 2.0