Flyttstädning..

Ja, det har jag hållit på med sen halv 12 idag, o tvättat en massa häst grejer också, skönt o få allt sånt klart!
Har gjort klart hela ugnen, kyl, frys, duschkabinen med alla skrymslen o vrår o torkat ur hela kökets skåp o garderoberna!!! Så bara fönstrena o golven kvar...orkade inte mer när kl var 19....då blev det en sväng förbi MAX o sen vidare till stallet o mata lite häst.....o så gosa med kissarna med =) nu är kl 22:10 o jag ska meka lite försiktigt med surroundsystemet, bara så jag får in lite ljud iaf....trevligt om man vill lyssna på musik!!!
Tänkte föreslå att sitta här innan va går upp till stam, Maria o jag, om det nu blir en öl som vi pratat om =)
Näe, sätta fart...för om 30 min börjar repriserna av Arkiv x på tv4 guld....ganska svag för den serien....kikar på boxarna nu o jag är inne på säsong 6....o måste handla flera för de är den sista!!! =(
Hejs svejs!!

Måste bli bättre på o blogga...

Jag ska försöka skriva lite oftare o kortare...Så då blir det en nu på morgonkvisten....
Britt-marie fick tag på 12 rullar halm som hämtades igår, det var skönt o få de till vintern nu. Så slipper man tänka på det sen! Kommer finnas mer om vi behöver....skööööönt o bara ringa då!
Dessa dagar har varit jobbiga, håller på o flyttar, kör kartonger, hämtar..lämnar soffor...2 dagars invensiv hopp träning...o igår kväll rulla rundbalar...japp, blir nog lika stark som Stålmannen =) =)
Lyckades slå huvudet i en balk som stack rakt ut på vinden igår...blödande sår i huvudet, Aj kan jag lova!! O sen drämde jag handen rakt upp i dörrkarmen i stallet när jag skulle slänga ut slangen på baksidan...hm, ja ett stort skrubbsår o svullet pekfinger...suck....gör lite ont överallt, men lite plåster kan funka, dock inte i håret =/....
Nu ska jag kika på Days of our lives en sväng, sen till gamla lyan o fortsätta städa o plocka, tog även en tvätt tid...lika bra o  passa på...
Blir nog en lagom tur ut idag...hästen får en liten halvlugn vecka nu, måste fixa klart med städningen denna vecka, sen är det jobbet som kallar på måndag morgon....blääääääääääääääääääääääää...................

Hoppträningar 2 dagar!!!

Ja, harry o jag prövade på o träna hoppning för Britt igen, o det gick tusan bra! Han sköter sig fiiint, har haft lite varierande kvalité på sprången men de flöt bättre idag, iaf i början, blev nog lite rörigt för mig o hålla reda på en hel bana på 9 hinder, för då tröt musten ur mig o nervositeten satte in...o så kom vi både snett o vint, hoppa grodsprång o knappt travandes...så DET språnget hamnade vi i hindret o det blev lite revor o sår på bakbenen...hade velat sett det från marken kan jag säga.. =/  men men, vi hoppade både vattenmatta, vita sockerbitar, grindar o oxrar =) =)
MKT bra för oss, har inte hoppat bana på de senaste 10 åren!!! O det är hans 3e träning på bommar/hinder.... =)

Igår o idag har det även varit prioritering lägenhet.....såå mör från bärande av kartonger i 3 våningar till vinden, allt skit får ju inte plats på 35 kvadrat....o hoppning igår på det, idag "hämta bussen-köra gammal soffa till ny ägare-den soffan till tippen-o hämta MIN nya till nya lyan-o bära upp tur"......hej o hå, snackade om att en pizza på det smakade GOTT!!! Hade faktiskt Ruccola sallad på, det var väldigt gott kan jag lova =) o lite mer träning ikväll, dock med en MOTVILLIG häst som inte alls ville på transporten, varese dit eller hem, liiiiite stressad blev manallt, missade framridningen o stressen satte in rejält, MEN jag lyckades lugna mig o vips vad bra det gick, o lite tjat från britt med om min överkropp var till hjälp. Dock inte att glömma att jag fick låna en HOPPSADEL idag, blev faktiskt bättre ju =)

Ja här sitter jag med en pinnlampa till ljus.....puckot har klippt av ALLA kablar så det finns inga fungerande kontakter i takena här hemma...hm...tur man har snälla vänner som är villiga o erbjuda sig att hjälpa en dam i nöd =)
El..ja, där går gränsen...kan mkt o lite till, men det blir ju farligt om det går fel....

Appropå fel, ja, huvudet befinner sig under armen just nu....åkte glatt till ikea för o inhandla en rullgardin i söndags, men idiot som jag är så glömde jag den kvar ju vid kassan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kom på det 8 timmar senare när jag kommit hem.....men tur som jag hade så hade de sett den så jag kunder hämta den igår! =)
O ikväll efter en varm kopp choklad i stallet så åkte jag hem i lugn o ro, för att upptäcka att hemnycklarna ligger kvar i stallet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!F*N!!!!!!! DÅ blev jag härsket arg, bara o åka ut igen, som tur var fanns min parkerings ruta ledig när jag kom tillbaks, för jag står utanför porten nu =) Är skitsvårt o hitta plats i närheten när man kommer hem sent!! Måste jaga p-plats på nån gård allt....

näe, dax o sova...det var min vecka i korta drag.....
God natt!!!!!

RSS 2.0