Idag då...

Jo rå...Lollo träning med en lita halvtrotsig Harry...och en frustrerad matte som inte vet vad problemet är...Nu har vi verkligen kommit en bit upp på trappstegen...Så nu måste jag ur denna lilla Safteyzone som vi hamnat i...perfektionisten jag måste rida outside the box...inte bara tänka det...red framåt idag sådet kändes som jag fick fartränder utav mascaran längst med ögonen.. =) Men både lollo och två andra som såg mig sa att han gick fint just där på slutet! Inte som jag "känner", dvs...i 100 km/h...lång...låg fram..obalanserad och taktlös... Det måste bli en vana att få film på detta nu när det går framåt! Är så förbaskat svårt att veta då jag sitter hemma själv o harvar i ett ridhus med en spegel längst med långsidan som man ser sig själv i i typ en sekund....Nu när tävlingarna börjar komma igång så måste jag bli mer medveten om vart jag har honom... o inte sitta o safea....Jaja...nu ska jag iaf dra fram rollern o fortsätta fredagskvällen med partymusik o målning...kul va?!?!!

sömnig...

Kom nyss till stallet... Tog dock en microvila på 25 min innan jag klev in...hur skönt som helst med solen som värmer gött mot rutan...det kan göra underverk med en snabbvila sådär... Ska iväg på en föreläsning sen ju så måste hålla mig pigg... Svårt då jag gick upp 05:15... Detta var första gången jag kom in på bloggen via mobilen! :-) kanske blir lite fler inlägg framöver då...

Fortsättning...

Ja idag körde jag ett pass med samma inslag utav som igår när jag var iväg o tränade för C. Och fasen, det ger riktigt bra resultat! Vilken galopp jag fick, dock kommer avbrotten rätt kvickt....men som hon säger så är det ju kvittot på att det är just dom stunderna jag kommer åt honom...och det märks så väl! Men imorn så ska jag ta en tur ut....om inte snön börjat vräka ner....=/ och på kvällen så är det en mental tränings kväll... =) Ska bli så kul o se om Susanne egemar har lite mer djupare saker att dela med sig utav denna gång! =) Nu ska det sovas!!!


Jag suuuuger....

Haha...ja, det här med bloggande är ju svårt...Jag måste lär amig hur man bloggar ifrån mobilen...För datorn har jag mest bara igång på kvällarna när jag kommer hem en stund, men hinner inte sitta o skriva saker, finns alltid annat jag måste hinna göra...Vill verkligen ha värme nu!! Orkar inte med mer kyla! Ska bli mer snö i veckan med....*suck*.... Idag skiner solen iaf, ska ut o ta en tur på Harry. Vi har under de senaste 2 veckorna verkligen försökt komma igång mer ordentligt, men det är svårt med rejäl kyla på kvällarn, det är bara då ridhuset är ledigt...och min förbaskade astma underlättar ju inte ett dugg... =( Motivationen får sig ju en törn... Dock så var jag iväg o tränade lite disiplinerade grunder igår, och det var nyttigt, som vanligt, då harry oftast gör som han själv vill o hoppar runt o busar så fort vi kommer bort...han är som en sprallig hund! på 180 cm...och ca 750 kilo...med mina 60 kilo på ryggen....är inte alltid lätt att sitta kvar! Men matte måste vara vara ännu mer på hugget att hålla honom på mattan....jaja...vi ska tuffa till oss =) Han fick iaf goda vitsord om att han hade många goda kvalitéer!! Så bara o träna vidare! Igår kom det en ny tjej till stallet med sitt lilla sto som kommer bli harrys nya haggranne! Det var väldigt lugnt igår, inte ett travsteg knappt! Funkar allt fint så släpper vi ihop dom i framtiden. Det vore skönt om dom slipper gå själva. Jag böt upp min bil för en dryg vecka sedan..SÅÅÅ skönt med 200 hk och turbo, än 140 trötta hk UTAN turbo som den gamla hade, samt så är det en V70 så jag har en stor skuff också =)! Dock så måste jag göra en uppkörning för att få utnyttja den utökade möjligheten jag har att få dra 1800 kg ist för bara 1380 som det är nu på enbart b-behörigheten... Fick första lediga tiden....29 MAJ! Blä....men ska kolla lite pö om pö om det kommer in någon avbokning så jag kan köra upp tidigare! Jag har dock möjligheten att lånbyta bil om jag ska iväg på nåt...det är uppskattat!!!! =D Ja...den förvända galoppen funkar så mkt bättre för varje gång jag tränar den!! Helt underbart! Igår kunde jag sitta och göra en åttvolt i 2 omgångar med bibehållen förvänd galopp, vilket aldrig har funkat förut... Men nu ska jag ta o göra lite mat så jag kommer ut till stallet nån gång! =)

RSS 2.0