Både hopp och dressyr!

Ja ridningen tuffar på..i måndags kväll varierade vi lite o tog fram både bommar och gjorde ett hinder. Harry är lika skeptisk som vanligt inför detta...det tar en stund innan poletten trillar ner, bommarna tar vi i ett långhopp..suck..o hindret springer vi förbi...o låtsas bli rädd för stolen i hörnet så han nästan skickar av mig då jag råkade andas ut i samma ögonblick han sneglade på den där fb.. stolen...Jisses....har jag en 3-åring?
Hoppningen flöt väl på bättre, han tar ju i för kung o fosterland i början, men sen bjuder han mkt bättre och hoppar inte alls lika stort. Då är jag lagom trött så då la vi av....
 
Dagen därpå, i tisdags bar det av till Susanne Gustavsson för Lars Andersson träning, har förmånen att få rida för honom 1 gng/månad tills sommaren! Dock var väglaget KATASTROF så jag körde ju fast...sena blev vi...men ett par änglar kom o hjälpte mig med lite grus o lite coolare nerver (än vad jag hade då för tillfället)..
Så det var tur vi startade i god tid för jag hann rida mina minuter ändå då det blev gluggar då andra inte dykt upp... Han gick riktigt bra i takt o tempo i traven, vi tränar på delar ur MsvC programmena...
Avsaktningarna inför enkla byten samt längningarna i traven hann vi med.
trycket satt i hela passet, dock var mina ben mer än möra efter lektionens slut....Men igår när jag tänkte rida lite lugnt så hade han inte alls glömt träningen o tuffade på riktigt bra i traven med god framåtanda och takt.
gjorde ett par längningar o DÄR var inte jag med! han ökade riktigt bra! inte bara länga sig utan verkligen ta i från där bak utan att falla isär =)
 
Idag var det vila på schemat....hade insläppet i snöovädret så det var mest bläväder ute...
Imorn blir det nog lite samma tänk i ridhuset på em/kvällen.
 
Helgen är jag ledig, det ska bli super med en sovmorgon faktiskt!! =) o så hinner man rida utan stress med!
 
 
Herre jisses alltså...!!  =)  Hoppa kan han iaf!......
 
Filmade en del ifrån träningen så får se om jag kan fixa fram nån film, kikat på dom o de ser bättre ut än tidigare faktiskt! Det går framåt!
 
Vi ska ha programridning hos oss helgen den 15-16 feb. Har inte bestämt vad/om jag ska rida....
ska ta mig igenom MsvC några gånger så får vi se hur det flyter.....Förresten så är den öppen för alla om man vill komma! Hör i såfall av er!
 
Agerar programtränare med nu...De ligger i startgroparna i stallet....kul med taggade kamrater som vill träna!

Min bild! =D

 
horsemarket.se ......

Alla börjar vi nånstans!

O så har vi skaparen till Horsemarket också.... http://mariablix.blogg.se/
 
 
 
 

Se hit alla köpsugna!

http://horsemarket.se/
 
Detta är en sida alla borde besöka! En riktig uppstickare till de forna gamla annonssidorna som redan finns.
Det är en vän till mig som skapat den och jobbar stenhårt för att få den att synas!
Så nu tänkte jag försöka ge lite skjuts!!
 
Det finns allt från prylar till fina hästar! Sidorna är väldigt bra utvecklade med en massa bra funktioner!
 
Ps:Bannern med hästbenen med vita lindorna på, är taget av mig =P.....

Back on track!

Nu börjar det bli ÄNNU mer vardag...orkar mer och har verkligen tagit vila och sova på allvar..och det har hjälpt väldigt bra faktiskt! Tråkigt att inte ha någon ork kvar, men det gör ju att jag snabbare kommer tillbaka och mår 100% bra igen! Nu börjar det hända grejer...har en flytt inplanerad till 99%...får 200 m till stallet.. =P LYX!! Har (en av) sommarhagen rakt utanför fönstret! Det är en del av en flygelbyggnad till huvudbyggnaden. Egen våning kan man säga...hur fint som helst! Vi ska fixa o dona med den en del innan, rusta lite o måla o sånt kul!
 
 
 
Trädgården med äppelträden och hagen bortanför...
 
 
Entrén med parkering framför..
 

RSS 2.0