Snart så..

Ja, har hunnit med o dra en sväng till Strömstad helgen som gick, det var jätte trevligt! Roligt o se de stället igen, var 2 år sen sist! Blev en dagstur till kosteröarna där vi solade på klipporna i flera timmar o sen åt GOTT, fish & ships!!
Såå asgott! Vädret var superbra på lördagen, men regn på söndagen, så det blev mat, fisk igen, o sen en lååång fika innan vi tog oss springandes till bilen o drog via norge hem så jag hittade ett stoort shoppingcenter som hela norge också hittade till =) på vägen, köpte ett fleece täcke med hals i 165, äntligen hittar jag ett så stort! Bara 349 :-!! =) När tiden bara springer iväg så kommer ångesten ikapp en, så det är kartonger överallt o det ska bli skööönt o få skiten gjort ikväll, de stora tunga sakerna åker då, mindre kartonger o sånt åker på fredag....Tror jag ska snika ut o ta en ridtur innan vi kör ikväll =) Näe, dax o fortsätta....Have a nice day!!

Days....

...of our lives....har hängt med sen jag gick i skolan o bodde hemma....mamma kollade alltid på det, o jag har fortsatt...så nu när jag har semester så kan jag ju se en MASSA avsnitt på fm!! =) Så här sitter jag under filten i soffan med datorn i knäet....hehe..what a life =)
Har lyckats rensa lite o packat lite..dock en hel del kvar. Har ju semester nu o vill hinna med allt o lite till, men samtidigt inte göra ett dugg=)...hur gör man då?
Vill hinna med hästen varje dag nu, för när flytten väl drar igång så blir det fullt ös...
Tog med kameran till stallet häromkvällen o maria tog några riktigt fiiina bilder =) =)!!!
Älskar verkligen min fina häst! Ska bli kul o komma igång igen ordentligt när ridhusabbonemanget betalas till den 1a Aug! Då ska även tömkörningen sättas fart med igen, för det bygger ju sååå bra styrka!
Igår kväll var jag på stan med en vän, vi skulle äta nån matbit men kom upp kl elva, o då hade Grill corner, Burger King o McD precis stängt! Skit, o jag som var hungrig, så vi fick en idé o gå till mitt jobb, eller grannen där McD på Södermalmsplan o äta, för de har ju öppet till 24, så en cheeseburgare o glass blev kvällsmaten....gick till baka över hela stan sen o pratade på tills klockan var halv 2...kanske dax o cykla hem då =) Så lite seg idag...
Näe, nu ska jag sätta fart med packningen så jag kommer nånstans!
Bifogar ett fint kort på Harryson o mej =)

sen kväll...

Ja idag har det varit fälttävling för hela slanten!! Hur seeeeg dag som helst, men tur att det var i stan! Maria åkte tillbaks med hästen till stallet o släppte ut henne i hagen, sen åkte vi o åt mat, GOTT!! sen skulle vi tillaka till terrängprovet, som visade sig var en timme försenat!!!! GAH! seg o BLÖT kväll kan jag lova, men dagen har gått bra ändå!! Maria var kalasnöjd, precis utanför placering!!! tyvärr....men det fixar vi till nästa gång =)
Jag har för övrigt pysslat lite hemma sen jag tog semester i tisdags em.....hittade en skänk på Blocket som jag letat efter lääänge, jag gillar o köpa saker billigare än butikspriset, samt färdigmonterade =) =)
Så 1000 :- ist för 2200:-  =) *me like* Så jag gjorde en roadtrip till Strängnäs igår kväll själv, men lite bra musik,en godispåse o lite coca-cola piggade upp en! Hade dock önskat ac i den förbenade bussen.....
Har funderingar på o börja det där med o packa....känns som jag skjuter på det...men booorde kanske packa lite krafs som man ändå har i skåpena...jaja....tar senare =)
"I morgon e en annan dag....." som Christer björkman sjöng....typ -95 eller så  =)
Näe, jag ska ta tag i min egen ridning nu med, är sjuuukt peppad på o komma i bättre form med Harry, o det ska bli skönt o lösa ridhus abbonemang till den 1a Aug!!!!! Då kommer tömkörningen igång med!!!
Näe..tror det blir sussa dax....klockan är bara 23:19 men ack så länge man har varit igång!
Näe, jag hoppas BM o jag tar oss ur sängarna imorn...som vi gick, o sprang =) mellan transporten, o banan....
Lite linement tror jag de blir innan sändax...Hoppas ni har en bra helg!!!

Motivation...

Ja...det kan ibland vara en brist vara...har inte orkar ta tag i bloggen, varit en del annat o tänka på inför semestere tider, packning o flytt...
Ska som sagt flytta den 30:e, o då ska även hästen få sin box =)!!Både matte o häst blir riktigt hemma stadda!!
Har min första semesterdag idag, så det känns sååååå bra! Började dagen med ett besök hos en riktig naprapat, o det var välbehövligt!! Har bara varit hos massörer förut, men inte kommit till roten av mina bekymmer.
Men här sitter jag med huvudvärk just nu, tror den kommer från nacken, som inte mådde så bra kan jag lova, trots att jag sa till honom det första jag gjorde var att skryta om vilken lös o värkfri nacke jag hade =)...
men jag såg ut som en serpentinbåge i ryggen.....typ 30 års livserfarenhet med diverse olycksfall som ställt till det på vägen...men ska dit nästa vecka igen. Det var fashinerande att höra att mina andra fysiska problem jag hade hade nån koppling till min sneda rygg, låsta nacke o ihopdragna ländrygg.....tom mina andningsbesvär kan bli bättre med en upplåsning av ryggen =)
Har lyckats o sålt både köksmöblerna, ryamattan och soffbordet på blocket denna vecka!! Det gick undan, och hur skönt som helst o få bort dom. Har även min stora dubbelsäng som måste bort, sovalkoven blir för liten där =(
Men den ska min vän Maria Magnusson köpa!! =) så det problemet har löst sig, då är det bara soffan kvar....typ kommer köpa nya saker, igen.....men har hittat ett litet bord på ikea igår, LACK, som kostade 199:-, som jag ska ha ist för det stora jag hade tidigare.., o till nya lägenheten kommer det bli en ny soffa, en divan! Kommer passa ååå bra!!
Sängen får bli min gamla madrass som är 105 cm...den funkar, har ju haft den i flera år tidigare. Har tom lyckats pula in bäddmadrassen i tvättmaskinen så den är ren o fin nu!! Just det, måste köpa bent ill den...

Har försökt o bada o sola en massa under ett par veckor mednas man jobbat, har gått ganska bra, jobba 5:40-14:00, sen ut o sova lite i solen o svalka sig med några dopp!
Stallet har varit sent om kvällanra, har ju knappt gått o rida i värmen, men igår så blev det en riktig dusch....
trodde inte det skulle regna såååå mkt när vi red, så maria o jag hade barq på oss varsin tröja...hm....totalt genom dyngsur kan jag lova!! Men men, slapp värmen o de mesta av insekterna!!  =)
O så idag skiner solen igen, men inte alls så varmt!! Underbart!!!!
Näe, ut o göra nåt vettigt..typ inta solstolen o gästa komaland =).....

Sol..bad..o värme!

Ja nu är det för gött ute! Dock inge ridväder föräns sent om kvällarna...
Men nu är det lite ledigt för min herre...vi tar dagarna som de kommer...känns bra så, inge planering direkt.
Veckan har rullat på som vanligt med jobb o sena kvällar, har varit funktionär på en hopp tävling med, dock inomhus så jag såg inge vidare..men att sälja korv är ju trevligt, typ som jag redan gör hela dagarna =)
Midsommar helgen jobbade jag men hann fira lite med Maria F i stadsparken, med gammeldans o stång! nice =)
Kvällen avslutades luuuugnt med en film o gott grillat, maria är ju en mäster kock på det =)!!
Nu håller jag på o tvättar, ett ont måste då det sinar i garderoben....eller så har jag faktiskt en massa kläder kvar, men inga favoriter=)
Så nu när jag är klar så blir det sola bada o sen bio!!!!

RSS 2.0